HistoriaQui som?


Vingui a veure'ns i es quedarà


És l'any 1984 quan un grup de professionals amb amplia experiència en l'àmbit hospitalari, creen un equip d'atenció integral a domicili per donar resposta a persones en situació de malalties cròniques i per fer cures pal·liatives en malalts terminals.

La nostra filosofia era i és poder mantenir a les persones en el seu entorn habitual, així iniciar l'activitat amb el nom de l'Equip Mèdic Geriàtric.

Posteriorment, a l'any 1994 i amb l'objectiu de donar suport a les persones i les famílies, varem crear el servei de Centre de dia Ca n'Arnaus, siguent pioners a Terrassa a l'igual que ho varem ser en l'atenció integral a domicili.

És l'any 1998 quan decidim fer una reforma integral de l'edifici per ampliar els serveis i reconvertir-ho en el que es ara, Residència i Centre de Dia Ca n'Arnaus, més l'Equip Geriàtric en l'atenció domiciliària.

El nostre sistema de treball és en equip, tant amb els professionals que donem l'atenció, com amb els familiars i/o cuidadors, com amb els professionals que intervenen en cada cas.

El nostre objectiu principal és i serà sempre que les nostres avis se sentin com a casa.


    Fundadors de Ca n'Arnaus

Dolors Busquet

Ismael Carbó

Nom: Password:
Sant Francesc, 43-47 · 08221 Terrassa - Barcelona ·