LA NOSTRA RESIDÈNCIA, UNA NOVA LLAR

Ca N'arnaus és el nostre servei principal i té capacitat per 32 places. La nostra residència és de caire familiar on estimulem les relacions interpersonals, els estímuls i procurem en tot moment mantenir una bona qualitat de vida.

El nostre centre acull tant a persones grans en règim permanent, per estancies temporals, per una convalescència i per caps de setamana.Ca N'arnaus és un centre colaborador del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya amb un servei d'acolliment residencial.

Hem dissenyat espais amplis per a garantir-li confort, facilitat a l'hora d'accedir a les estances, habitacions individuals i dobles, banys adaptats, espais d'estar, de lleure, jardins i terrasses amplies...

El menjar el fem a casa, tenint sempre en compte les preferències i necessitats dietètiques de cadascú. L'equip de professionals de Ca N'arnaus sempre tindrà cura de les necessitats indivudualitzades de cada resident, tant físiques com psicosocials. Són persones amb elevada experiència i amb sensiblitat.


El nostre objectiu principal a Ca n'arnaus és desenvolupar un sistema de vida residencial on es potencii la autonomía del avi i sobretot que entre tots ens hi sentim com a casa.

Nom: Password:
Sant Francesc, 43-47 · 08221 Terrassa - Barcelona ·